POUZDANO, SIGURNO I NA VRIJEME

Nudimo globalna
logistička rješenja
za vaše poslovanje

Nama možete vjerovati!

Organizacija prijevoza uopšte iziskuje savladavanje niza stresnih situacija za svakog pojedinca, kako organizacionih tako i formalno-pravnih. Ključna riječ za rješavanje problema je povjerenje između vlasnika pošiljke i preduzeća koja preuzima odgovornost za realizaciju njene isporuke.

GREEN LIGHT d.o.o.  nudi Vam usluge prijevoza robe, carinskog zastupanja i carinjenja robe u uvozu, izvozu i tranzitu, skladištenja robe, posredovanja kod transportnog osiguranja te usluge poslovnog savjetovanja u vezi transportno-logističke tematike.

Mi kao vaš pouzdan partner?

GREEN LIGHT d.o.o. nudi Vam usluge prijevoza robe, carinskog zastupanja i carinjenja robe u uvozu, izvozu i tranzitu, skladištenja robe, posredovanja kod transportnog osiguranja te usluge poslovnog savjetovanja u vezi transportno-logističke tematike. Nudimo vam rješenja za kompletan paket logističkih usluga kako bi se Vi u potpunosti mogli posvetiti svojim osnovnim djelatnostima. GREEN LIGHT d.o.o. u potpunosti je posvećen rješavanju Vaših potreba poslovanja u novom EU okruženju. Profesionalizam, odlično poznavanje tržišta, kao i ambiciozni planovi preduzeća garancija su kvalitete.
2016
GODINA OSNIVANJA
2750
KLIJENATA MJESEČNO
85
UPLOSENIKA
3320
TRANSPORTA MJESEČNO

Naše usluge

Od osnivanja preduzeća naš glavni cilj je zadovoljstvo korisnika, te smo zbog toga u stalnom kontaktu sa Vama kako bismo zajedno došli do rezultata koji će biti na obostrano zadovoljstvo. Fleksibilni smo, a dodatne izmjene mogu se lako ugovoriti. Fleksibilnost kadra omogućava promjene u bilo kom trenutku. Prilagođavamo sistem klijentu, a ne klijenta sistemu. Nudimo vam bezbjednost i garanciju u pogledu transporta Vaše robe. Trudimo se da ispunimo sve vaše zahjteve, a naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedjelji.

Cestovni transport

Pomorski transport

Avionski transport

Skladištenje

Konsalting

Osiguranje robe

Od polaska do odredišta

Sva naša vozila opremljena su GPS sistemom  za satelitsko praćenje vozila koji omogućava kontinuirani nadzor saobraćaja u zemlji i inostranstvu 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji i pri svim vremenskim uslovima. Sistem za globalno pozicioniranje se koristi za kontrolu, zaštitu i upravljanje vozilima čime omogućava lako i praktično praćenje svih vaših pošiljki i tereta.

Naša misija

Naša misija je želja da svaki naš potencijalni klijent ostane naš stalni klijent. 

Naša vizija

Naš cilj je usavršavati posao kroz vrijeme, implementacijom novih tehonolgija

Naša strategija

Rad, red i disciplina naš je moto. Trudimo se da svaki dan biti bolji, jači i spremniji.